avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1504 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Probleme privind insolvenţa, ... Creante curente in procedura reorganizarii
Discuție deschisă în Probleme privind insolvenţa, lichidarea judiciară şi falimentul

Creante curente in procedura reorganizarii

Buna ziua,

Referitor la creantele nascute dupa data intrarii in procedura insolventei, care este stadiul acestora? Sunt constient de prevederile art. 64, alin. 6 din Legea 85/2006, dar cum se poate formula o aparare impotriva unei actiuni in pretentii deschisa impotriva unei societati care nu-si permite a achita aceste creante deschise dupa intrarea in insolventa? Sau cum isi poate recupera creditorul banii in cazul admiterii actiunii, avand in vedere ca de la data deschiderii procedurii se suspendă de drept toate acţiunile judiciare sau extrajudiciare pentru realizarea creanţelor asupra debitorului sau bunurilor sale?

Multumesc anticipat!

Alte discuții în legătură

Executare vs faliment Monica H. Monica H. speta e cam asa: in urma admiterii unei somatii de plata, am investit o cu f. executorie si am mers la executor. Intre timp, impotriva firmei debitoare a ... (vezi toată discuția)
Reorganizare??? buburuza buburuza soc X, are o creanta imensa fata de soc Y, in urma unor discutii s-a hotarat sa se returneze marfa achizitionata de la soc.Y, asftel Y nu mai are nicio ... (vezi toată discuția)
Suspendarea actiunilor judiciare flurryorama flurryorama Va rog sa-mi spuneti ce sorti de izbanda am daca actionez in instanta o societate comerciala aflata in insolventa pentru plata unor datorii ulterioare ... (vezi toată discuția)