avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 469 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice PFA, II, AF - Persoana fizica ... Drept la concediu pentru PFA
Discuție deschisă în PFA, II, AF - Persoana fizica autorizată, Întreprindere individuală, Asociaţie familială

Drept la concediu pentru PFA

O persoana fizica autorizata, cu Contract de prestari servicii in derulare are dreptul la o perioada de concediu platit? Contractul nu prevede o astfel de clauza. Dar legal se poate?
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 16:21, 13 Octombrie 2015
Legal nu se poate, intrucat dispozitiile Codului Muncii nu sunt aplicabile contractului de prestari servicii.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Clauza de neconcurenta intr-un contract de prestari servicii maria83 maria83 buna ziua, am si eu o intrebare : poate fi inserata o asemenea clauza intr-un contract de prestari de servicii incheiat intre un SRL si o PFA? sau aceasta ... (vezi toată discuția)
Contracte prestari servicii floricristea floricristea Va rog se mai pot incheia acest tip de contracte ? Si ce contributii se platesc ? Va multumesc anticipat pentru suport (vezi toată discuția)
Contract civil de prestari servicii sau conventie civila elisabety_73 elisabety_73 Buna. Am tot citit aici pe forum si am ajuns la concluzia ca parerile sunt impartite. Am un caz" o firma x care are nevoie de muncitori zilieri-sezonieri". ... (vezi toată discuția)