In data de 04 10 2015 am participat mai multi colegi la o petrecere Oaie cum se zice la noi.pe la noi.Petrecerea a fost la un coleg ce sta pe stra 1 decembrie la curte in jurul orei 1 noaptea am iesit in fata porti cu fratele meu si un vecin sa ne facem treba mica norocul si ghinionul meu a fost s-a treaca pe langa noi un echipaj de Politie rutiera mentionez faptul ca erea noapte si nu iam vaz .a oprit masina si ma legitimat am dat datele si acum mia sosit o amenda de 500 .mentionez faptul ca nu am semnat un proces verbal. nu iam jignit dar ei in proces a scris ca ..aratam gesturi obscene.. intrebare e daca fac contestatie am vreo sanasa maca sa o reduc la 100 amenda .ma multumesc anticipat .:O
Avand in vedere precizarile dv,slabe sanse sa obtineti micsorarea cuantumului amenzii aplicate
Aspectul ca nu ati semnat PV contraventie nu atrage micsorarea amenzii sau anularea PV
De unde stiti ca are sanse slabe sa i se reduca amenda ?
Procesul-verbal se semnează pe fiecare pagina de agentul constatator şi de contravenient. În cazul în care contravenientul nu se afla de faţă, refuza sau nu poate să semneze, agentul constatator va face menţiune despre aceste împrejurări, care trebuie să fie confirmate de cel puţin un martor. În acest caz procesul-verbal va cuprinde şi datele personale din actul de identitate al martorului şi semnătura acestuia.
Contestati amenda si chemati martori si pe politisti sa depuna marturie sub juramant (oricum ei au jurat dar sa se stie). Apoi daca va respinge faceti recurs. Eu am primit o amenda de 500 RON tot asa si nu am facut nimic din ceea ce scria in amenda si amenda nu mi-a fost citita (de aia ii spune proces verbal!!! de contraventie- iti spune ce ai gresit ca sa nu mai faci si semnezi sau nu )... Eu ma grabeam atunci si am semnat minciunile lor fara sa citesc complet (scrisesera mult mai multe acolo decat ca am facut cum ca am scos niste stalpi din lemn care sustineau (faceau rana copacului la coaja) un arbore nou plantat ). 500 RON - acum sunt la revizuire cu ei si tot nu ma lasa dar nici eu .. ajung pana la CEDO cu ei si la Curtea Internationala de Justitie daca este cazul (si cu alte procese - nu ma fac eu de ras --caci deja au incercat in tara si in strainatate)..... Toti o sa avem de suferit ..dar unii nu au nici cea mai mica jena ca reprezentanti ai Statului Roman (ai nostri).
Pv contraventie
maria-s
In 26 octombrie 2015 seara am gasit in parbrizul masinii o invitatie la sediul Politiei Locale prin care mi se aducea la cunostinta faptul ca am parcat ... (vezi toată discuția)