avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 513 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Fiscalitate - impozit pe venitul ... Impozit 1%
Discuție deschisă în Fiscalitate - impozit pe venitul microîntreprinderilor

Impozit 1%

Cu privire la cota de impozitare: la ce se refera "actionarii/asociatii nu au detinut titluri de participare la alte persoane juridice"?
Cel mai recent răspuns: claudiaP , utilizator 11:38, 14 Octombrie 2015
Probabil se refera la faptul ca actionarii/asociatii sa nu mai fi detinut anterior parti sociale/actiuni in nicio alta persoana juridica.

Vom vedea daca normele metodologice vor mai dezvolta acest aspect.
Va multumesc mult. Sper sa se lamureasca aspectul, mai ales ca sunt persoane care au avut candva parti sociale la SRL si nu stiu daca acum pot profita de acest impozit de 1%.
Oare cand apar normele? Sper ca nu pe 01.01.2016.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Profit nerepartizat 2009 vioconta vioconta Nu am repartizat profitul aferent anului 2009, la o SC, SRL. 1)CAT TIMP POT STA CU ACEL PROFIT NEREPARTIZAT IN SOLD?????(este legal?) 2)as putea sa majorez ... (vezi toată discuția)
Conditia pentru aplicarea impozitului pe venit claudia.tihon claudia.tihon Buna seara! Referitor la conditia pentru aplicarea impozitului pe venitul microintreprinderilor: oricare dintre asociatii persoanei juridice romane detine ... (vezi toată discuția)
Capitalul social este un venit? Alin2009 Alin2009 Buna seara ... am si eu o intrebare...e putin mai delicat...de exemplu... eu sunt administrator la o firma ( SRL ) si am un asociat. Eu detin 90% parti sociale ... (vezi toată discuția)