avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 836 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Codul rutier, contravenţii şi ... plata impozit auto
Discuție deschisă în Codul rutier, contravenţii şi probleme conexe

plata impozit auto

Buna ziua,ieri seara 12.10 ,mi-am vandut masina ,am facut contract de vinzare-cumparare .am completat fisa de inmatriculare, astea le-am luat de la un birou de copiat acte,am luat si o copie dupa C.I cumparatorului si azi dimineata m-am dus la primarie am cerut fiscalul, mi-au pus stampila pe fisa de inmatriculare dar cind le-am spus sa ma stearga de la plata impozitului auto au refuzat categoric cica nu o sterge de la impozit pina nu aduc certificatu de radiere de la Inmatriculari auto. Intrebarea mea este e legal si corect cum procedeaza angajatii primariei sau nu? Sau cum trebuie sa procedez eu in cazul asta ca sa nu mai platesc eu impozitul sau vreo eventuala amenda? Va multumesc
Cel mai recent răspuns: pellyx31 , utilizator 18:13, 14 Octombrie 2015
Nu imi da nimeni nici un raspuns?

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Inmatriculare... christty31 christty31 Salut! Care sint etapele si in ce ordine pentru inmatricularea unei masini cumparate cu factura de la o firma? Am gasit asa multe variante pe net ca nu mai ... (vezi toată discuția)
Nelamurire transfer auto cicibau cicibau Buna ziua. Am cumparat o masina de la cineva din alt judet eu fiind din Bucuresti. S-a oferit sa vina la bucuresti si sa aduca masina, mi-a dat actele dar ... (vezi toată discuția)
Radiere auto fiscal alexz0ne alexz0ne Buna ziua, Acum 8 luni de zile am vandut un autoturism catre o alta persoana .Acel autoturism a apartinut altei persoane si eu am efectuat doar revanzarea. ... (vezi toată discuția)