cu respect ,va salut.
poate cineva sa ma invete cum sa scap de aceasta taxa??.Acum citeva zile m-a sunat cineva si mi-a zis ca trebuie sa platesc o taxapentru radio.am o firma care are sediul la locuinta mea.astazi am primit pe fax,o instiintare de plata pentruanul 2007=120ron,2008=120ron 2009=120ron.faxul provine de la BPO.instiintarea de plata este semnata dar nestampilata.ce sa fac???pina acum nu am primit nici o factura sau instiitare de plata, ceva scris in acest sens.multumesc mult
Exista o reglementare conform careia , aceia care detin cel putin2 contuare, pot fi scutiti de plata taxei radio-tv , pentru unul dintre abonamente . Faceti o cerere la Electrica si incepand cu luna urmatoare veti plati doar o singura taxa.Insa ma tem ca va trebui sa platiti suma restanta.
cautati, cred ca s-a discuatt si pe forum, o hotarare care s-a dat anul acesta inr-o contestatie a legalitatii platii taxei radio-tv de catre firme !!
Cineva a vut curaj si a obtinu in proces aceasta anulare a obligativitatii.
In baza acelui precedent veti ataca aceasta decizie de impunere a platii, deci nu va grabiti s aplatiti, poate eu, dvs sau altcineva mai documenatt ne da o referire unde gasim acea hot.jud.
Taxa radio-tv
danadrept
buna ziua ! sunt si eu unul dintre numerosii cetateni nemultumiti de aplicarea taxei radio-tv in forma prevazuzuta de HG nr. 977 / 2003 si 978 / 2003 .am o ... (vezi toată discuția)
Taxa radio tv
mea culpa
buna seara,am si eu o intrebare.Am primit prin primavara(cind de fapt cred ca au primit mai toate firmele) o hirtie de la radio Timisoara prin care mi se ... (vezi toată discuția)