avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 557 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Impozite, taxe şi timbrul de ... taxa radiodifuziune
Discuție deschisă în Impozite, taxe şi timbrul de mediu 2013. Legalitate şi interpretare juridică

taxa radiodifuziune

cu respect ,va salut.
poate cineva sa ma invete cum sa scap de aceasta taxa??.Acum citeva zile m-a sunat cineva si mi-a zis ca trebuie sa platesc o taxapentru radio.am o firma care are sediul la locuinta mea.astazi am primit pe fax,o instiintare de plata pentruanul 2007=120ron,2008=120ron 2009=120ron.faxul provine de la BPO.instiintarea de plata este semnata dar nestampilata.ce sa fac???pina acum nu am primit nici o factura sau instiitare de plata, ceva scris in acest sens.multumesc mult
Cel mai recent răspuns: Gratiela Ratiu , Consultant resurse umane 22:47, 17 Iulie 2009
Exista o reglementare conform careia , aceia care detin cel putin2 contuare, pot fi scutiti de plata taxei radio-tv , pentru unul dintre abonamente . Faceti o cerere la Electrica si incepand cu luna urmatoare veti plati doar o singura taxa.Insa ma tem ca va trebui sa platiti suma restanta.
cautati, cred ca s-a discuatt si pe forum, o hotarare care s-a dat anul acesta inr-o contestatie a legalitatii platii taxei radio-tv de catre firme !!
Cineva a vut curaj si a obtinu in proces aceasta anulare a obligativitatii.
In baza acelui precedent veti ataca aceasta decizie de impunere a platii, deci nu va grabiti s aplatiti, poate eu, dvs sau altcineva mai documenatt ne da o referire unde gasim acea hot.jud.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Plata taxei radio tv SilviaCraciun SilviaCraciun Buna ziua! Am primit o notificare de la Radiodifuziunea Cluj prin care incepand cu anul 2011 am de plata taxa radio tv, in calitate de persoana juridica. Sunt ... (vezi toată discuția)
Taxa radio-tv danadrept danadrept buna ziua ! sunt si eu unul dintre numerosii cetateni nemultumiti de aplicarea taxei radio-tv in forma prevazuzuta de HG nr. 977 / 2003 si 978 / 2003 .am o ... (vezi toată discuția)
Taxa radio tv mea culpa mea culpa buna seara,am si eu o intrebare.Am primit prin primavara(cind de fapt cred ca au primit mai toate firmele) o hirtie de la radio Timisoara prin care mi se ... (vezi toată discuția)