avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1116 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Fiscalitate - Salarii Calitate de coasigurat
Discuție deschisă în Fiscalitate - Salarii

Calitate de coasigurat

Buna ziua,
O salariata doreste sa-si treaca sotul ca si coasigurat.
A prezentat adeverinta de la primarie ca sotul nu beneficiaza de ajutor social , iar de la ANAF o adeverinta de venit pe anul 2014 cu suma de 735 lei impozabili, obtinut din venituri din arendare.
Dorim sa stim daca are sau nu calitate de coasigurat.
De la ANAF se poate obtine adeverinta pentru anul in curs?
Ce se intampla daca se trece ca si coasigurat in 2015 si in adeverinta de la ANAF va aparea cu venituri pe 2015?

Alte discuții în legătură

Informatii coasigurat pe asigurarea sotului andreeaghe andreeaghe Buna ziua! Sotul meu a renuntat la medicul de familie si doreste sa se inscrie la un alt medic de familie care sa fie aproape de casa. Intre timp, dorim ca ... (vezi toată discuția)
Coasigurat in sistemul public de sanatate lorelena1306 lorelena1306 Am 27 ani si sunt studenta. Am aflat ca peste 26 ani, nu mai sunt asigurata la Casa de Asigurari de sanatate. Eu am lucrat anul trecut, 2011, din iunie, pana ... (vezi toată discuția)
Asigurari de sanatate vasilica90 vasilica90 Buna ziua. Tatal meu este in spital de aproximativ o saptamana si nu are asigurare deoare nu lucreaza si nu realizeaza nici un venit si nici pensionar nu este. ... (vezi toată discuția)