avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 694 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Titlu de proprietate
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Titlu de proprietate

Bună ziua ! Voi trece direct la subiect : am câteva loturi de terenuri la sat care sunt amplasate în diferite locuri . Am mers la primărie și am spus că vreau să -mi elibereze un titlu de proprietate doar pe o porțiune de teren . Cei de acolo mi-au răspuns că îmi va elibera doar ptr. acea porțiune de teren , iar pentru restul de teren, să dau o declarație scrisă semnată că renunț la el. Menționez că toate aceste parcele sunt înregistrate în reg. agricol ca fiind teren viran și intravilan. Aș dorii să mă lămuriți dacă este stipulată în vreo lege că sunt obligat să dau asemenea declarație sau este un truc al celor de la primărie și totodată să mă îndrumați ce trebuie să fac în asemenea situație .
Mulțumesc ! Cu stimă !

Alte discuții în legătură

Teren intravilan vs extravilan Costel P Costel P Buna ziua, Am o speta si as avea nevoie de o opinie de specialitate. In ultimii ani am cumparat mai multe loturi de teren intr-un sat, loturi care conform ... (vezi toată discuția)
Teren intravilan republica moldova kpas2005 kpas2005 Se poate cumpara teren intravilan(pt constructie)in republica moldova ,de catre straini?multumesc (vezi toată discuția)