avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 445 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Drept de proprietate
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Drept de proprietate

CVBNM,.-
Ultima modificare: Miercuri, 25 Aprilie 2012
eusebiupanita, utilizator
Cel mai recent răspuns: dienusa , utilizator 09:06, 1 Iunie 2012
TATAL MEU A FACUT CERERE CONF LEGII DIN 1991 PENTRU REVENDICAREA TERENULUI INTRAVILAN SI AGRICOL
DIN SATUL LUI
I SA DAT NUMAI CEL AGRICOL
IAR LA RESTUL CEL INTRAVILAN NU I SA DAT TITLU.INTREBARE :unde pot sa cer copii dupa ceriiriile facute de el el a facut la primarie in perioada aniilor 1991 si 1998.el a decedat .mentionez ca a locuit pe acest terensi a construit niste magazii terenul fiind al parintiilor lui.la primaria mi sa zis ca ei nu au arhiva cu cereri.unde pot sa ma adresez.conf legii cine este obligat sa mi dea aceste informatii copii dupa aceriile leu
si raspunsul de ce nu i sa dat titlu
mentionez ca magaziile sau darimat
i sa furat gardul si tot ce avea ca mostenitor ce pot sa fac multumesc .

Buna ziua! Este o mare minciuna ca la primarie nu exista copii! Si eu am trecut prin asa ceva,doar ca la mine primarul era implicat in instrainarea terenului meu,de aceea nu voia sa-mi elibereze copia dupa cererea de restituire a terenurilor. Dar va spun sigur ca exista in arhiva primeriei de care apartineti, unde se pastreaza pina 50 de ani. Vi se spune ca nu exista incercati la arhivele nationale. Acolo ve-ti primii sigur solutia. Pentru terenul intravilan daca nu a fost trecut la fostul CAP si tatal Dvs l-a avut la rol in registrul agricol,nu aveati cum sa-l primiti in titlu de proprietate. Titlul de proprietate cuprinde terenurile care au fost trecute la CAP.
Ultima modificare: Joi, 26 Aprilie 2012
julius.jr, utilizator
Adresati-va in scris primariei si solicitati copii ale cererilor formulate de tatal d-vs. Anexati la aceste cereri dovada ca sunteti mostenitorul tatalui d-vs.Daca cererile au fost formulate intre anii 1991-1998, trebuie sa solicitati Comisiei legilor fondului funciar sa va inainteze dosarul spre solutionare Comisiei de aplicare a Legii 10/2001, competenta sa va restituie terenul intravilan.
multumesc mult pentru informatie .eu am scris la primaria
si mi a spus ca numai au arhiva la primaria nu sti daca raspunsul primaruli este corect acu
Intrebati, tot in scris, unde se afla acum acea arhiva.

Alte discuții în legătură

Intrarea in posesie a unei proprietati(teren agricol) sorin lacataru sorin lacataru tatal meu nu mai este in viata si eu fiind fiul doresc sa stiu cum pot intra in posesia pamintului chiar daca tatal meu nu are titlu de proprietate pe acel ... (vezi toată discuția)
Bună ziua. am și eu o întrebare dacă ma poate ajuta cineva, ... Ionut mihnea Ionut mihnea Bună ziua. Am și eu o întrebare dacă ma poate ajuta cineva, nu știu de unde sa încep. Am gasit un titlu de proprietate unde scrie asa: Comisia ... (vezi toată discuția)
Alba[neagra, continuare... Tiberiu Lazar Tiberiu Lazar o scrisoare gasita in corespondenta parintilor,din '70-'71,in care varul tatalui facea oferta pentru a fi despagubit cu o suma de bani,astfel ca intreaga ... (vezi toată discuția)