avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 458 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Drept de proprietate
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Drept de proprietate

CVBNM,.-
Ultima modificare: Miercuri, 25 Aprilie 2012
eusebiupanita, utilizator
Cel mai recent răspuns: dienusa , utilizator 09:06, 1 Iunie 2012
multumesc pentru raspuns .am inteles ca arhiva se afla la comisia judeteana a fonduli funciar tulcea am scris si acolo acum si am anexat scrisoarea cu raspunsul primariei ca ma indruma la ei .astept raspuns acm de la tlcea multmesc pentru amabilitate si promptitudine .daca tata a facut cerere pentru revendicarea pamintului pot sa continui revendicarea terenului ma incadrez in termen si daca prin absurd nu a facut pot eu sa cer acest pamint
mentionez ca sint martori in sat care stiu ca terenul a fost a lui tatal meu .eu nu stiu daca scriptic pot aduce dovezi scrise acte de propietate ca acestea sau pierdut ce mai pot sa fac.multumesc mult
mint cu nerusinare cei de la primarie,daca s-a emis un titlu pe baza cererii facute de tata-l dumneavoastra,aceasta cerere trebuie sa fie arhivata la acea primarie ca document justificativ ce a stat la baza eliberarii TP,bineinteles ea ar trebui sa se regaseasca si la comisia judeteana,ori le este lene sa caute ,ori s-a intamplat ceva la ei,va spun din proprie experienta,multe am patimit si eu cu o primarie.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Intrarea in posesie a unei proprietati(teren agricol) sorin lacataru sorin lacataru tatal meu nu mai este in viata si eu fiind fiul doresc sa stiu cum pot intra in posesia pamintului chiar daca tatal meu nu are titlu de proprietate pe acel ... (vezi toată discuția)
Bună ziua. am și eu o întrebare dacă ma poate ajuta cineva, ... Ionut mihnea Ionut mihnea Bună ziua. Am și eu o întrebare dacă ma poate ajuta cineva, nu știu de unde sa încep. Am gasit un titlu de proprietate unde scrie asa: Comisia ... (vezi toată discuția)
Alba[neagra, continuare... Tiberiu Lazar Tiberiu Lazar o scrisoare gasita in corespondenta parintilor,din '70-'71,in care varul tatalui facea oferta pentru a fi despagubit cu o suma de bani,astfel ca intreaga ... (vezi toată discuția)