avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 425 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Executare silită cerere-incuvintare executare silta
Discuție deschisă în Executare silită

cerere-incuvintare executare silta

Buna ziua si o mana de ajutor va rog
este vorba de o cerere catre Judecatorie de investire cu formula executorie a unui contract de fidejusiune autentificat notarial.Instanta a decis ca sa respinga cererea ca neintemeiata.Dupa acest lucru creditorul a apelat la serviciile unui executor judecatoresc,care a decis ca sa inceapa executarea silita,considerand ca respectivul contractual de fidejusiune este un titlu executoriu,
Este corect cum a procedat?
Multumesc din suflet pentru orice sfat
Cel mai recent răspuns: Adrian ALBU , Avocat 14:52, 14 Octombrie 2015
Formulați o contestație la executare și puteți invoca argumentele instanței.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Executare societate unko28 unko28 Un IFN care a creditat un srl scoate la licitatie publica prin intermediul unui executor judecatoresc, un apartament care apartine administratorului si sotiei ... (vezi toată discuția)
Buna ziua, azi am primit acest raspuns de la instanta, mi-au ... maria1188 maria1188 Buna ziua, azi am primit acest raspuns de la instanta, mi-au respins contestatia , mai pot face ceva? As putea sa mai aspir la un raspuns pozitiv? (Tip ... (vezi toată discuția)
Cum se procedeaza ? rolex rolex Am un contract de arenda cu o societate comerciala. Contractul este autentificat la notar si este titlu executoriu creanta fiind certa lichida si exigibila ... (vezi toată discuția)