avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 973 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Protecţia consumatorului, ... Reziliere contract internet
Discuție deschisă în Protecţia consumatorului, garanţii şi probleme asociate produselor şi serviciilor

Reziliere contract internet

am o mare problema,am un contract la upc business internet si un cablu tv pe persoana fizica ,si acum eu sunt la zi cu factura tv dar cel internet business il am de pe data de 2 .09.2015 si acum as vrea sa reziliez contractul si il vreau cat mai repede ,din cauze financiare nu il pot plati din prima luna ,ce trebuie sa fac ce documente ,am in custodie un router si un gen modem,este prin fibra optica internetul ,daca cineva poate sa ma ajute sau sa-mi dea un sfat va astept pa pa

Alte discuții în legătură

As putea avea câștig de cauză daca as da compania rds in judecata? DanaGpd DanaGpd Buna seara! De ceva timp mi-am mărit abonamentul de internet fix, am cerut fibra optica de 1000 mbps, au venit foarte repede si mi-au instalat serviciul ... (vezi toată discuția)
Abuz upc Dani1993 Dani1993 bună ziua as dori sa prezint următoarea problema și sper ca cineva sa îmi dea un sfat folositor.Problema este urmatoarea: Am avut contract cu cei de la UPC ... (vezi toată discuția)
Expirare perioada contractuala - obligare prelungire cu 2 ani -firma tv anttonnio anttonnio Buna ziua , In vara anului 2016 mi-a expirat contractul cu firma care imi furnizeaza semnal tv +net , iar in acest moment sunt OBLIGAT de catre acestia ca ... (vezi toată discuția)