avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1012 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Protecţia consumatorului, ... Expirare perioada contractuala - obligare prelungire ...
Discuție deschisă în Protecţia consumatorului, garanţii şi probleme asociate produselor şi serviciilor

Expirare perioada contractuala - obligare prelungire cu 2 ani -firma TV

Buna ziua ,

In vara anului 2016 mi-a expirat contractul cu firma care imi furnizeaza semnal tv +net , iar in acest moment sunt OBLIGAT de catre acestia ca sa semnez un act aditional la contractul initial pentru a-mi furniza in continuare semnal tv + sent.
Mai exact aceasta firma a schimbat reteaua si sau mutat pe fibra optica , iar acum pentru ca sa-mi furnizeze servicii de calitate ( pt. ca pana acum si-au batut joc) si sa-mi instaleze echipamentul aferent semnalului tranmis prin fibra optica ( care il va lasa in custodie ) , ma obliga sa semnez un act aditional la contract cu o prelungirea a acestuia pe inca doi ani.
Este legal asa ceva?
Cum sa procedez mai departe ?
Cel mai recent răspuns: anttonnio , utilizator 10:53, 27 Martie 2017
nu este in regula sa fiti obligat, insa vedeti putin ce scrie in contractul vechi la capitolul rezilierea contractului, in legatura cu prelungirea termenului acestuia
in contract nu este stipulat ca este obligatoriu ca trebuie prelungit in urma unor inverstitii ael societatii.
eu nu as vrea sa renunt la furnizarea serviciilor lor, dar nici nu vreau sa fiu fortat sa revin din nou sub perioada contractuala .
in plus ei au mnetionat ca vor sista furnizarea prin cablu a serviciilor si vor furniza doar pe fibra optica semnlul tv+net ...iar cei care nu au semnat actul aditional cu prelungirea contractului vor fi deconectati....este corect acest lucru ?

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Reziliere contract cablu tv si mentinere contract internet mateias mateias Buna seara, Am incheiat 2 contracte diferite cu acelasi furnizor, unul pentru furnizarea serviciilor de cablu TV si cel de al doilea pentru furnizarea ... (vezi toată discuția)
Buna seara, am urmatoarea speta: acum 5 ani am incheiat un contract ... valyionsc valyionsc Buna seara, Am urmatoarea speta: acum 5 ani am incheiat un contract pentru furnizare de servicii de internet si cablu TV cu firma Akta Telekom, contract care ... (vezi toată discuția)
Bună ziua, am și eu o nelămurire cu privire la telefonia mobila. ... Ybaion Ybaion Bună ziua, am și eu o nelămurire cu privire la telefonia mobila. Am un abonament de circa 10 ani la Telecom TV în care este inclus și un abonament de ... (vezi toată discuția)