bună ziua as dori sa prezint următoarea problema și sper ca cineva sa îmi dea un sfat folositor.Problema este urmatoarea: Am avut contract cu cei de la UPC la TV și internet.Contractul a durat 1 an.A expirat în 2013.Eu nu l am mai reînnoit. În noiembrie m am mutat cu familia la.alta adresa.Asadar mama a decis sa preia ea contractul. A fost la UPC și a semnat doar un act adițional în care nu este precizata durata contractului.Mama a precizat ca dorește ca contractul sa fie pe noua adresa,a făcut o cerere în care a precizat treaba asta.Dupa toate astea cei de la UPC nu au trimis pe nimeni sa instaleze la.noua adresa cablu tv și internetul.Mama văzând ca după 2 săptămâni nu vine nimeni a fost sa rezilieze contractul.Ii s a spus sa aștepte ca va fi sunata ceea ce nu s a întâmplat nici pana în momentul de fata.In schimb mamei continua sa ii vina facturi în fiecare luna pentru internet și TV deși noi nu beneficiem de serviciile lor.Mai mult decât atât facturile vin pe veche adresa deși mama a scris în cerere și în formularul de care am scris mai sus ca ea s a mutat la alta adresa și ca acolo dorește serviciile.Deci întrebarea este:ce se poate face?mama ii poate da în judecata? Mulțumesc anticipat!
Am stat o luna de zile și am așteptat am tot sunat dar nu a venit nimeni asa ca am făcut contract cu alta firma,deci nu se mai pune problema de a rezolva pe cale amiabila.Dar am niște nelămuriri;Mama a fost și a făcut cerere pentru rezilierea contractului.In contract scrie ca dacă una dintre parti nu îți respecta obligatiile cealaltă parte poate cere despagubiri (în cazul asta UPC ul are contract cu mama ,o pune sa plătească dar ei nu au venit sa instaleze nimic,ei erau obligați prin contract sa ofere serviciile pentru care mama e taxata).A doua nelămurire este: dacă mama a trecut în actul adițional noua adresa și a precizat în cerere ca acolo dorește serviciile de ce facturile continua sa vina pe veche adresa unde era contractul pe numele meu dacă mama a preluat contractul cu alta adresa?Și a 3 nelămurire este:Cum a preluat mama printr un act adițional un contract care era expirat demult.Precizez ca mama nu a semnat un nou contract.Doar un act adițional iar în acela nu este precizata durata asa zisului noului contract