Buna Ziua , Am fost prins cu o alcoolemie in valoare de 0.45 in aerul expirat, am fost dus la IML unde am dat o singura proba la care a iesit 1 in sange.
Din data de 15.02.2015 pana in prezent Dosarul meu a ajuns la Parchet Buftea. Cei de la cercetari penale mi-au spus ca am sanse ca intr-o luna sa imi pot lua permisul inapoi. Va rog sa imi spuneti si mie mai exact ce as putea face sa iasa cum spun ei , sa trec pe acolo sau sa astept acasa raspunsul. Multumesc frumos !
Am fost astazi la Parchetul de langa judecatoria buftea, am fost audiat, dar ce e rau ca nu imi gaseste dosarul, nu am stiut seria la dosar, am facut o cerere pentru domnul procuror sa imi comunice prin posta stadiul dosarului meu. Dar m-am tot intrebat de ce nu il gaseste dupa nume sau chiar dupa dovada primita, se poate sa imi fi dat SUP ? Imi poate explica va rog un avocat.. Multumesc frumos
Da cand am ajuns acolo mi-au cerut seria de la dosar , nu am avut seria si au cautat dupa numele meu , cnp si dupa dovada.. Nu inteleg totusi sa nu fi ajuns dosarul nu are cum au trecut deja 2 luni decand mi-au confirmat cei de la cercetari ca dosarul a plecat la parchet. Eu ma gandesc totusi sa fi primit SUP si sa nu mai fie in datele lor dar nici asa nu cred.
Alcool la volan
AlexMan92
Ajutoor..Am fost prins cu alcoolemie de 0.43 in aerul expirat.Am fost dus la UPU pt recoltarea probelor de sange.Mentionez ca am fost oprit de politie dupa ce ... (vezi toată discuția)
Anulare permis ?
ku990
am doua dosare penale ptr conducere fara permis, perioada intre ele fiind de o luna. Acum o zi a sosit si permisul, dobandit in perioada de cercetare, ... (vezi toată discuția)