avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1758 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Procedura în faţa instanţei ... Reabilitare
Discuție deschisă în Procedura în faţa instanţei penale - reguli, acte, termene, căi de atac

Reabilitare

Buna seara a o mare dilema daca ma poate lumina cineva acum 2 ani am cerut o reabilitare pentru o fapta comisa acaum 9 ani si mi-sa eliberat , acum la politie pentru a-mi elibera permisul de conducere acestia i-mi mai cer o reabilitare este posibil sa mi-se elibereze 2 reabilitari ?? :O:O:O:O
Daca v-ati reabillitat nu ar mai trebui sa apara in cazier.
Mergeti la un avocat pentru a introduce la instanta o actiune in constatarea intervenirii termenului de reabilitare . Veti depune hotararea penala in copie legalizata , dovada achitarii cheltuielilor de judecata, a daunelor (daca e cazul) dovada ca v-ati integrat in societate, ca aveti loc de munca, familie, caracterizari etc .Instanta va da o hotarare cu care veti merge la politie pentru radierea condamnarii din cazier.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Reabilitare de drept Laurentiu_busuioc Laurentiu_busuioc Salutare, Acum o saptamana mi s-a terminat perioada de incercare de 4 ani si 6 luni. Astazi am fost la sectia de politie pentru eliberarea cazierului si ... (vezi toată discuția)
Cazier, reabilatare, daune civile bacale bacale Buna ziua, In urma unui accident rutier am fost condamnat la 6 luni inchisoare cu suspendare la data de 12.02.2008 (hotarare definitiva si irevocabila). ... (vezi toată discuția)
Stergere cazier pentru permis laviv79 laviv79 Buna ziua, As dori sa stiu daca se poate obtine un cazier curat (prin reabilitare). Persoana in cauza are 2 fapte penale (complicitate furt auto si conducere ... (vezi toată discuția)