avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 439 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Protecţia consumatorului, ... Sistare plata pana la solutionarea unui litigiu
Discuție deschisă în Protecţia consumatorului, garanţii şi probleme asociate produselor şi serviciilor

Sistare plata pana la solutionarea unui litigiu

Platesc de cateva luni un abonament la RDS-RCS, pentru servicii pe care nu le folosesc, pentru motivul ca am fost inselat si contractul contine semnaturi false.Am facut o sesizare in acest sens, pentru care nu am primit raspuns, ulterior am facut o plangere penala.
Este posibil sa cer sistarea platii pana la solutionarea litigiului ?

Cel mai recent răspuns: romibaro , utilizator 12:29, 27 Octombrie 2015
puteti cere, dar nu sunt obligati sa va si acorde.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Litigiu rcs rds Roxana19-81 Roxana19-81 Buna ziua. Sunt in litigiu cu Rcs Rds (litigiu inceput cu Canal S) si nu reusesc sa solutionez problema pe cale amiabila, de aceea as avea nevoie de sfatul ... (vezi toată discuția)
Nu primesc raspuns la o reclamatie de la rds&rcs Ani_Tatucu Ani_Tatucu Buna ziua, Am facut o revenire in data de 24.07.2014 la sesizarea din data de 12.06.2014 si va informez ca au trecut mai mult de 30 de zile de la reclamatia ... (vezi toată discuția)
Problema contract rds mihbar mihbar Buna ziua Sunt intr-o situatie total neplacuta cu cei de la RCS-RDS Romania. In urma cu 6 ani am facut un contract ei pentru un serviciu CableLink. In ... (vezi toată discuția)