avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1025 soluții astăzi

Joi, 6 februarie, are loc evenimentul: AI Act: De la reglementare la implementare - Ghid practic de conformare pentru companii. Participă →

Forum Discuţii juridice Societăţi comerciale Infiintare societate comerciala de catre un cetatean ...
Discuție deschisă în Societăţi comerciale

Infiintare societate comerciala de catre un cetatean italian

Buna ziua!
Cumnatul meu de cetatenie italiana intentioneaza sa deschida o societate comerciala in Romania si as vrea sa stiu care este procedura de urmat, pasii si actele necesare.
Multumesc anticipat!
Cel mai recent răspuns: VirginiaTatiana , utilizator 11:28, 16 Octombrie 2015
Documentele si actele le gasit pe portalul ONRC. Mult succes!
Ultima modificare: Joi, 15 Octombrie 2015
george-neagu, moderator
Se poate înființa o societate de către un cetățean străin în România. Ce fel de societate: SRL, SA ...? Sunt multe aspecte de discutat astfel că trebuie ca o persoană specializată, de ex: avocat, să vă ajute.
Multumesc!

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Infiintare srl ca asociat unic cetatean strain Kapy Kapy Buna ziua, As dori sa stiu daca un cetatean italian poate deschide ca [b]asociat unic[/b] un SRL in RO sau are nevoie de un asociat cetatean roman? Pe langa ... (vezi toată discuția)
Infiintarea unui srl imobiliare costspi costspi Buna ziua ,asi avea nevoie de ajutorul dv..Eu cu sotia mea (eu Roman ea Italianca) avem de gand sa deschidem un srl imobiliar in romania (noi stam in italia) ... (vezi toată discuția)
Infiintare srl ?? luizacsinte luizacsinte Fiti amabili si explicati-mi cum sa fac: Se cere infiintarea unui SRL, in ROMANIA, cu doi asociati: unul persoana juridica, care este un alt SRL dar ... (vezi toată discuția)