avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 934 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... persoana disparuta
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

persoana disparuta

de aproximativ un an de zile, a disparut de acasa o persoana nascuta in 1936, fara rude sau alte cunostinte. vecinii sustin ca a fost luata de salvare si de atunci nu se mai stie nimic de dansa
postasul a fost contactat si ne a comunicat ca pensia nu i a mai adus o de aprox. un an de zile
Unde ar trebui sa merg sa aflu situatia ei?
Cel mai recent răspuns: ynocentta , utilizator 16:45, 15 Octombrie 2015
Dupa ce a fost luata persoana de catre salvare,ce s-a intamplat ?
A decedat la spital?
Daca nu au fost anuntate rude/apartinatori,daca persoana a decedat in spital,posibil sa fi fost inmormanatata de catre primarie
Verificai situatia initial la serviciul de stare civila local

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Succesiune vacanta andaanduta andaanduta Buna ziua, va propun si totodata va solicit parerea despre un caz cu care ma confrunt: propeietara unui apartament a decedat acum 7 ani, sora dansei ramane in ... (vezi toată discuția)
Pensii neincasate, persoana decedata noiklosa noiklosa Buna ziua, Am sa caut sa sintetizez situatia, pe cat este posibil. Asadar, o matusa de-a mea a fost internata in spital in urma cu aprox 4 luni. Nefiind ... (vezi toată discuția)
Bănuiesc ca mi-am gasit mama dispărută pe facebook, se poate dpdv legal, sa ii solicit un test adn? Aky2 Aky2 Buna seara, As dori sa aflu daca este vreo modalitate legală de a aborda o persoană ( posibil sa fie mama mea dispărută ) chiar daca ea evita orice ... (vezi toată discuția)