avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 931 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul familiei sau probleme ... Bănuiesc ca mi-am gasit mama dispărută pe Facebook, ...
Discuție deschisă în Dreptul familiei sau probleme juridice de familie

Bănuiesc ca mi-am gasit mama dispărută pe Facebook, se poate dpdv legal, sa ii solicit un test ADN?

Buna seara,

As dori sa aflu daca este vreo modalitate legală de a aborda o persoană ( posibil sa fie mama mea dispărută ) chiar daca ea evita orice contact? Exista vreo posibilitate prin care legea o poate obliga sa faca un test ADN?

Va multumesc!

Cu stima,

Ana
Cel mai recent răspuns: gi-jane2 , moderator 19:38, 3 Septembrie 2019
cati ani aveti ?
aveti mama in certificatul de nastere sau v-a nascut acasa si a disparut ?
1 din 1 utilizatori consideră
acest răspuns util
Trebuie să formulați o acțiune fondată pe art 408, alin 3 Cod Civil, solicitând inclusiv administrarea expertizei medico legale test ADN!
Buna ziua,

Am 30 de ani, m-a nascut in spital si este trecuta pe certificatul de nastere. A dispărut cand aveam 3 ani, lasandu-si buletinul si certificatul de nastere acasa.

gi-jane2 a scris:

cati ani aveti ?
aveti mama in certificatul de nastere sau v-a nascut acasa si a disparut ?

În cazul acesta filiația este deja stabilită, luați legătura pur și simplu cu ea!
Multumesc mult pentru informatii!

Alte discuții în legătură

Pt paternitate Gabyță Ion Gabyță Ion In urma cu 15 ani am avut relație cu o femeie, in urma căreia ia a rămas însărcinată. De ceva vreme am încercat sa dau de femeia aceasta, fără nici ... (vezi toată discuția)
Test adn Elenaioana321 Elenaioana321 Buna.Am o fetita de 3 ani.Tatal nu a recunoscut ca e fata lui cand a auzit ca sunt gravida.M.am maritat cu barbatul care sunt si acum.Nu suntem cununati.Deci ... (vezi toată discuția)
Familie Olguta48 Olguta48 Buna ziua am o fetita de un an cand sa nascut mama a refuzat sa ma treaca ca tata pe certificat acum ea a luat fetita si a plecat din tara cu ea care sunt pasi ... (vezi toată discuția)