avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 559 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul familiei sau probleme ... Pt paternitate
Discuție deschisă în Dreptul familiei sau probleme juridice de familie

Pt paternitate

In urma cu 15 ani am avut relație cu o femeie, in urma căreia ia a rămas însărcinată.
De ceva vreme am încercat sa dau de femeia aceasta, fără nici un rezultat deoarece este in afara tari.
Dar...a reușit sa iau legătura cu copilul, dar mama lui a zis copilului o mulțime de lucruri rele de mn și copilul nu vrea sa știe de mn.
Întrebarea este, pot cere in instanța test de paternitate?
Dacă da, ce ar trebui sa fac.
Mulțumesc anticipat.
Cel mai recent răspuns: Avocat Tabrea Alexandru , Avocat 09:03, 28 Mai 2019
Nu v-ați trezit un pic tardiv?
Formulați o acțiune fondată pe art 408, alin 3 Cod Civil, solicitând inclusiv admnistrarea probei cu expertiză medico legală test ADN în demersul stabilirii filiației.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Tagada paternitate Veronica1990 Veronica1990 Buna ziua, La inceputul acestei luni am avut ultimul termen in divortul cu sotul meu, in urma caruia s-a admis cererea de divort si s-a pronuntat solutia de ... (vezi toată discuția)
Drepturile copilului nerecunoscut de tata Ivanesei mihaela Ivanesei mihaela Buna ziua ! Copilul meu 1 an si 6 luni nu a fost recunoscut de catre tata.intrebarea mea este daca i fac proces pt pensie alimentara v a trebui trecut pe ... (vezi toată discuția)
Mă poate obliga fost meu iubit să fac testul de paternitate ... Mihaelayasmina Mihaelayasmina Bună seara... Când eram însărcinat în 4 luni părinții lui m-au dat afară din casă lor . Partenerul meu nu sa opus , și eu a trebuit să plec la ... (vezi toată discuția)