Bună seara...
Când eram însărcinat în 4 luni părinții lui m-au dat afară din casă lor . Partenerul meu nu sa opus , și eu a trebuit să plec la casa părinților mei , el nu mai mă caut și nu sa interesat de mine și de copil tot timpul sarcinii . În momentul în care a venit momentul să nasc am avut niște probleme de sănătate și aveam nevoie de transfuzie de sânge , l.am rugat să vina sa ne salveze avant acceasi grupa de sânge . El a refuzat și a spus că nu face nimic pentru noi. Nu a venit să își vadă propriu copil . Doar îmi trimite SMS ca mă da înjudecata pentru testul de paternitate . El și mama lui mă amenință că îmi va lu copilul ...eu nu pot accepta așa ceva.
Dacă sunteți sigură că el este tatăl copilului de ce va este frica de un eventual "test de paternitate"? Da, poate solicita în instanță efectuarea expertizei sereologice sau a unui test ADN din care sa rezulte daca el este cu adevărat tatăl copilului dumneavoastră.
Domnul are posibilitatea să recunoască copilul la Starea Civilă, fără test de paternitate.Dacă dvs. contestaţi recunoaşterea, se ajunge la acel test, iar dacă vă opuneţi, se consideră că el are dreptate.
Are posibilitatea de a solicita efectuarea testului in cadrul unui litigiu avand ca obiect stabilirea filiatiei, fondata pe art 408, alin 3 Cod Civil.
Va rog sa observati insa ca simpla determinare a paternitatii nu atrage si stabilirea domiciliului la tata, de obicei copilul sta cu mama, mai mult decat atat, veti fi indreptatita sa-i solicitati pensie alimentara.
Tagada paternitate
Ryel
Buna ziua,
V-as ruga sa imi spuneti daca proba testimoniala e acceptat in situatia urmatoare:
Sotul actual al mamei a recunoscut la starea civila un ... (vezi toată discuția)
Pt paternitate
Gabyță Ion
In urma cu 15 ani am avut relație cu o femeie, in urma căreia ia a rămas însărcinată.
De ceva vreme am încercat sa dau de femeia aceasta, fără nici ... (vezi toată discuția)