As dori sa aflu daca este vreo modalitate legală de a aborda o persoană ( posibil sa fie mama mea dispărută ) chiar daca ea evita orice contact? Exista vreo posibilitate prin care legea o poate obliga sa faca un test ADN?
Am incercat sa iau legatura cu ea dar ea pretinde ca nu stie cine sunt. Trebuie sa mentionez ca nu sunt sigura ca ea este dar sunt foarte multi factori care mi-au intarit convingerea ca ar fi ea, cum ar fi: fizionomie, numa care nu este foarte comun in Romania, etc. In cazul acesta practic am de a face cu o persoana necunoscuta si nu am nimic concret care sa dovedeasca ca ar fi ea.
gi-jane2
Moderator 1din 1 utilizatori consideră acest răspuns util
luati-va gandul, nu aveti temei sa o chemati in instanta si nici nu poate fi obligata sa faca vreun test.
Nu va necajiti, nu merita. Ganditi-va ca a decedat si .. de morti, numai de bine..
Pt paternitate
Gabyță Ion
In urma cu 15 ani am avut relație cu o femeie, in urma căreia ia a rămas însărcinată.
De ceva vreme am încercat sa dau de femeia aceasta, fără nici ... (vezi toată discuția)
Test adn
Elenaioana321
Buna.Am o fetita de 3 ani.Tatal nu a recunoscut ca e fata lui cand a auzit ca sunt gravida.M.am maritat cu barbatul care sunt si acum.Nu suntem cununati.Deci ... (vezi toată discuția)
Familie
Olguta48
Buna ziua am o fetita de un an cand sa nascut mama a refuzat sa ma treaca ca tata pe certificat acum ea a luat fetita si a plecat din tara cu ea care sunt pasi ... (vezi toată discuția)