avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 545 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... concediere
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

concediere

S-a inchis punctul de lucru unde lucram 6 persoane si toti am primit preaviz de concediere..De la firma ne-au spus ca e concediere individuala.Este adevarat sau este vorba de concediere colectiva?
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 18:34, 15 Octombrie 2015
~ Conținut șters la cerere ~
Cati salariati are societatea care a dispus concedierea ?
Nu stiu cu exactitate,mai putin de 100 oricum.Firma se afla si in procedura de insolventa.
In speta, este vorba despre o concediere individuala.
Dar putem beneficia de salarii compensatorii?/

Alte discuții în legătură

Codul muncii - desfiintare post valir2013 valir2013 Buna seara, as dori si eu sa stiu care este legea actuala privitoare la codul muncii. La actualul loc de munca ne a fost trimis un e mail cu o noua organigrama ... (vezi toată discuția)
Preaviz tig tig Concediere colectiva ,conf.art75 L53/2003, Concediere din initiativa angajatorului pentru motive ce nu tin de persoana salariatului ca urmare a concedierii ... (vezi toată discuția)
Insolventa Gabrieltm Gabrieltm Buna ziua, stie cineva daca fabrica intra in insolventa ,se respecta articolul din contractul colectiv de munca,in care la concediere colectiva se compenseaza ... (vezi toată discuția)