avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 438 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... Insolventa
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

Insolventa

Buna ziua,
stie cineva daca fabrica intra in insolventa ,se respecta articolul din contractul colectiv de munca,in care la concediere colectiva se compenseaza cu cele 6 salarii stipulate in contract?
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 11:29, 18 Mai 2018
CCM se aplica pana la data incetarii valabilitatii acestuia ... prin urmare, in caz de concediere , chiar adca societatea intra in insolventa , trebuie sa se acorde salariile compensatorii prevazute in c.c.m.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Drepturi gabitag gabitag Ce drepturi are un angajat cand societatea la care lucreaza a intrat in insolventa? Va multumesc pentru raspuns! (vezi toată discuția)
Concediere chiritarodica chiritarodica S-a inchis punctul de lucru unde lucram 6 persoane si toti am primit preaviz de concediere..De la firma ne-au spus ca e concediere individuala.Este adevarat ... (vezi toată discuția)
Firma care intra in insolventa Victorina20 Victorina20 Buna ziua, in momentul de fata lucrez la o firma care intra in insolventa (nu stiu daca s-a depus dosarul sau nu pentru ca nu ni se spune) as dori sa stiu in ... (vezi toată discuția)