avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 742 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul familiei sau probleme ... Termen de valabilitate a unei declaratii pe propria ...
Discuție deschisă în Dreptul familiei sau probleme juridice de familie

Termen de valabilitate a unei declaratii pe propria raspundere.....

Tineri casatoriti cu un copil de 5 ani. Sotia paraseste domiciliul conjugal si se muta la amant. Sotul introduce divort, vazand ca lucrurile merg in defavoarea ei, sotia regreta fapta comisa, vrea sa se impace. Avocata sotului o pune sa dea o declaratie pe cont propriu ca daca vreodata fapta se va repeta, va parasi din nou domiciliul conjugal dar nu pentru a merge la servici ci la amant, singura ei pretentie va fi doar hainele...Dupa 21 de ani istoria se repeta, declaratia mai este valabila ? Acum au si un baiat in varsta de 6 ani....
Cel mai recent răspuns: romascanu , moderator 08:47, 16 Octombrie 2015
Nu avea valoare nici când a dat-o.
Ultima modificare: Joi, 15 Octombrie 2015
gi-jane2, moderator
Ştiam că prostia nu scapă niciun prilej de a dovedi cât e de nemărginită...
Dar parcă n-o credeam în stare să ceară şi să păstreze atâta amar de ani o declaraţie care ar putea servi acestui scop.
Sub acest aspect are ... o valoare inestimabilă. :fight:

Ultima modificare: Vineri, 16 Octombrie 2015
romascanu, moderator

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Sfaturi juridice pentru un subiect mai delicat, bigamie.... Sufletdecaine Sufletdecaine Cum se actioneaza juridic atunci cand se dovedeste starea de bigamie. CAre sunt consecintele acestei fapte ? (vezi toată discuția)
Masuri in vederea dezbaterii mesei succesorale, partaj sau bigamie.... Sufletdecaine Sufletdecaine Intr-o familie, sot sotie, doi copii minori, sotia paraseste domiciliul conjugal. Sotul inteteaza divort, sotia se intoarce dupa doi ani iar divortul se ... (vezi toată discuția)
Divort abcdc abcdc am un frate care va divorta.sotia a plecat de acasa lasan-dui fratelui meu cheile de la casa si tot odata luindu-si si hainele! intrebarea mea este: daca sunt ... (vezi toată discuția)