avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 555 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Executare silită Executare silita
Discuție deschisă în Executare silită

Executare silita

Am un proces civil pe rol -pretentii-sint parte vatamata , am fost escrocat . Sper sa "cistig" , ma rog, privind mai departe spre executarea silita , daca banditul (debitorul ,conf . legii ) isi trece proprietatile pe numele altora (casa deja a trecut-o ), ce s-ar mai putea face ? se face urmarire pina la adinci batrineti ? sau cum pot sa pun sechestru asigurator ? sa initiez ceva pe penal ,cum sa fac sa mai recuperez ceva , sa previn un dezastru mai mare ?(macar sa intre in puscarie ,chit ca nu imi foloseste , practic m-a deposedat de o suma foarte mare de bani ,pe un contract de prestari servicii -construit casa ).
Va multumesc foarte mult pt. orice sugestie !
Cel mai recent răspuns: Adrian ALBU , Avocat 06:48, 16 Octombrie 2015
Există posibilitatea unei cereri formulată pe cale civilă dacă debitorul acționează în frauda intereselor dvs.
De asemenea, există posibilitatea unei plângeri penale.
Ultima modificare: Vineri, 16 Octombrie 2015
IMicro Bucuresti, Consilier juridic

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Sechestru asigurator blue_spirit blue_spirit Buna ziua, Daca demarezi o executare silita, aceasta va fi intrerupta in momentul in care se pune sechestru asigurator pe bunurile mobile si imobile a ... (vezi toată discuția)
Recuperare autoturism -garantat pe contract de imprumut bucan_george bucan_george Am incheiat contract de imprumut cu cineva de 13200lei . Acesta a pus garantie un autoturism marca Renault Laguna 2,dar nu a mai fost gajat. In urma ... (vezi toată discuția)
Plingere penala pt.neplata pensiei alimentare Z.A.G. Z.A.G. Buna ziua . Am avut un proces pentru abandon de familie(neplata pensiei alimentare de catre fostul meu sot) pentru perioada iunie 2009 pina in mai 2010 . In ... (vezi toată discuția)