avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 422 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Procedura în faţa instanţei ... Taxa de timbru litigiu achizitii publice
Discuție deschisă în Procedura în faţa instanţei civile - reguli, acte, termene, căi de atac

Taxa de timbru litigiu achizitii publice

Buna ziua

Mi-a fost respinsa o plangere la CNSC si am facut recurs la Curtea de Apel, am primit o adresa prin care mi se comunica faptul ca trebuie sa depun o taxa de timbru in suma de 2 lei.

As vrea sa stiu daca atat este taxa sau este o greseala si de fapt este mai mult, n-as vrea sa mi se anuleze ca insuficient timbrata.

Daca s-a mai cofruntat cineva cu asa ceva va rog sa-mi spuneti si mie.
Cel mai recent răspuns: sebastian-barbulescu , utilizator 11:39, 16 Octombrie 2015
asa este, nu trebuie sa va faceti griji, cata vreme eroare ar fi fost facuta de catre instanta, aceasta va face completare la primul terme de judecata. In principiu valorile taxelor judiciare se stabilesc in functie de OUG 80, insa trebuie avut in vedere cuantumul valorii bunurilor supuse contestatiei.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Taxa de timbru si evaluare ContSters337354 ContSters337354 am depus o cerere am evaluat si am timbrat la valoarea obiectului acererii dupa aprecierea mea 1. nu inteleg cum se poate anula o cerere in procedura de ... (vezi toată discuția)
Ordonanþa de urgenþã nr. 80/2013. taxele judiciare pentru recurs împotriva hotãrârii pronunþate într-o cauzã având ca obiect divorþ elena20a elena20a Buna tuturor, A aparut : http://www.dreptonline.ro/legislatie/oug_80_2013_taxele_judiciare_de_timbru_ordonanta_de_urgenta_80_2013.php In conditiile ... (vezi toată discuția)
Contestatie in anulare speciala privind mostenirea nbranza nbranza Buna, am efectaut o contestatie in anulare speciala privind sentinta definitiva a Trib. pronuntata, sentinta care imparte mostenirea la trei succesori in loc ... (vezi toată discuția)