buna ziua,lucrez la un service de biciclete si un client a venit cu o bicicleta la reparat,acesata s-a reparat si trebuia sa ne plateasca,dar nu a venit cu banii ci a venit cu o alta bicicleta si a lasat-o si pe aceea la reparat,spunand ca va plati la final pt ambele.Intrebarea mea ar fi :ce se poate face in cazul acesta,nu a fost vorba de nici un schimb ci de plata numerar.Se poate vinde bicicleta ramasa in locul celeilalte? Exista vreo lege care sa ne acopere? Au trecut deja 5 luni de cand e la noi.
notificati proprietarul si trimite-ti si o factura aferenta costurilor reparatiilor celor 2 biciclete. Ideal ar fi sa stabiliti si cuantumul unei chirii pentru pastrare in firma dvs.
In caz contrar il puteti actiona in judecata pentru pretentii
nu am decat nr lui de telefon,care nici nu mai este valabil.As putea vinde bicicleta ramasa la noi,dar cumva sub incidenta unei legi,ca sa nu am probleme.?
Se considera..
jonelsorel
fapta penala de inselaciune neindeplinirea obligatiei unui chirias de a-si plati cheltuielile de initretinere si utilitati pe perioada inchirierii unui imobil ... (vezi toată discuția)
Cec
Sorana Pasare
Va prezint o situatie si va rog sa-mi raspundeti cei care cunoasteti materia:
Firma X cumpara marfa in valoare de aprox. 10.500 lei de la firma Y, ofera ... (vezi toată discuția)