Buna seara, ma adresez dv deoarece am primit o citatie care incepe - cumparator de buna credinta-in calitate de parte civila intr-un dosar penal.
Eu de cativa ani merg in Bistrita pentru a vinde legume fructe ,fiind producator din Galati,cunoscand astfel o multime de tinerei care ma ajutau la diverse munci, incarcat descarcat etc.Stand cu familia mai multe luni acolo, am inchiriat un apartament si avand o fetita de 2 ani ,luandu-ma in vorba cu un amic ca mi-ar trebui o bicicleta pentru copii, acesta mi-a zis ca are el una de-a nepoatei lui care e plecata de multi ani in Spania si ca mi-o aduce el.In fine mi-a adus-o intr-o dupa-amiaza acasa.Vazand-o i-am zis ca nu am ce face cu ea deoarece era mult prea mare , pt copii peste 5 ani , asa ca el a lasat-o la parterul blocului pe hol ,spunand ca vine el dupa ea ca nu merge acasa.
In fine ,bicicleta a ramas acolo, nu i-am dat nici un ban pe ea si m-am trezit cu politia in piata ,el facand nu stiu ce talharie , acesta marturisind si alte furtisaguri printre care si bicicleta adusa de el.
Agentului venit i-am explicat cum a stat treaba, mi-a dat o hartie sa semnez precum ca au luat bicicleta din scara blocului si m-au intrebat ce stiu si de alta bicicleta furata de individ care le-ar fi zis ca mi-au adus-o tot mie.Le-am zis ca nu stiu nimik de nici o alta bicicleta dupa care au plecat.
toate bune si frumoase pana azi cand am primit citatia.
Acum ce vreau sa va intreb , pot trimite la judecatorie vreun inscris ca nu am pretentii , nu stiu ce pretentii as avea caci nu am dat nici un leu sau altceva , fara sa ma deplasez acolo caci fac 3 zile numai pe drum dus intors sau e obligatoriu sa ma prezint?
Acte pe apartament
jitcadiana
buna ziua,ma confrrunt si eu cu o problema daca ma puteti lamuri? apartamanetul sotului meu a fost dat de stat mamei sale acum 26 de ani,ea de atunci platea pe ... (vezi toată discuția)
Penal-tâlhărie
bianca98
Bună ziua. Acum 5 luni am fost furată și abia săptămâna trecută a avut loc primul proces. Avocatul din oficiu al tâlharului a zis să i se dea o ... (vezi toată discuția)