avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 971 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Executare silită Executare silita
Discuție deschisă în Executare silită

Executare silita

Buna ziua,

in anul 2006 am contractat un credit bancar de nevoi personale. Am efectuat plati in cont timp de un an apoi am ramas fara servici si nu am am mai putut plati rata. Pana in urma cu o o luna nu m-a contactat nimeni ca sa mai platesc ceva. Defapt si uitasem de credit. Acum am servici si la biroul de salarizare s-a primit o executare silita de la un executor cu sentinta de executare silita. Am aflat cand am primit lichidarea, este corect si legal sa ma execute silit dupa atata timp si la o suma mai mare decat creditul cu 50%.
Multumesc.
Cel mai recent răspuns: IMicro Bucuresti , Consilier juridic 15:20, 16 Octombrie 2015
Intrucat poprirea s-a facut in luna iulie dar eu deabia in ziua de 13.10.2015 am primit lichidarea pe luna iulie din motive de intarziere salariala societatea a virat poprirea tot in data de 13.10.2015, eu nu am avut de unde sa stiu toate aceste lucruri decat dupa ce am incasat lichidarea.
Multumesc!
Week end placut si linistit.
Atunci fiți băiar deștept, faceți contestație împotriva titlului executoriu. Ca să nu vă fie respinsă ca tardivă.Succes!

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Executare silita pornita in 2012 Chestiuta Chestiuta Buna ziua, Matusa mea a avut 2 credite in franci elvetieni la pireus bank. In 2012 s-a inceput executarea silita prin executor - fara incuviintarea instantei- ... (vezi toată discuția)
Buna ziua, am avut un contract de credit cu un ifn, nu s-au mai ... Gabriela6273893 Gabriela6273893 Buna ziua, am avut un contract de credit cu un ifn, nu s-au mai platit ratele o vreme, dupa care, in luna decembrie am achitat integral creditul. Am primit ... (vezi toată discuția)
Executare silita prin poprire asupra veniturilor desi plata creditului restant se face regulat adriana_max adriana_max Va rog dati un sfat daca se mai poate face contestatie la executare silita prin poprire asupra veniturilor sau altceva. Iata cazul : este vorba despre un ... (vezi toată discuția)