avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 635 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Învăţământ - probleme ... Sediu asociatie de parinti
Discuție deschisă în Învăţământ - probleme juridice conexe

Sediu asociatie de parinti

Buna ziua,

Am vrea sa constituim o asociatie de parinti in scoala. Exista voci care spun ca sediul asociatiei ar trebui sa fie neaparat in incinta scolii. Imi puteti spune va rog daca este adevarat si daca da, care este legea, regulamentul sau norma care stipuleaza acest lucru? Daca suntem obligati sa avem sediul in scoala, scoala ne poate inchiria spatiul gratuit, fara bani? Multumesc.
Cel mai recent răspuns: Bogdan Costache , Avocat 15:34, 16 Octombrie 2015
Sediul asociatiei se poate constitui in orice imobil aflat in raza teritoriala a judecatoriei in care se doreste a fi infiintata asociatia.
In cazul dumneavostra puteti stabili sediul in orice alt imobil, nefiind obligati sa inchiriati un spatiu in scoala.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Stabilire sediu asociatie parinti alexluca alexluca Buna ziua, Am vrea sa constituim o asociatie de parinti in scoala. Exista voci care spun ca sediul asociatiei ar trebui sa fie neaparat in incinta scolii. ... (vezi toată discuția)
Dovada sediu social ancauser ancauser Cum pot sa fac dovada sediului social pentru o asociatie a parintilor care va functiona in incinta unei scoli? (vezi toată discuția)
Costuri înființare asociație proprietari bloc nou Tredici Tredici Buna ziua!Doresc sa înființez o asociație de proprietari bloc nou ei nu știu ce costuri de înființimplica. ( taxe) ca sa știu ce suma sa solicit in ... (vezi toată discuția)