avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1184 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Executare silită probleme cu executorul judecatoresc
Discuție deschisă în Executare silită

probleme cu executorul judecatoresc

Am un dosar de executare silita in desfasurare pt care am retinere pe salariu. Ultima luna de retinere ar trebui sa fie ianuarie 2016. Din luna aprilie in afara de retinerea de la angajator imi retine si banca 30% din ce primesc in contul de salariu. In mod normal datoria trebuia sa fie achitata din vara. Nu reusesc sa ma inteleg cu executorul, deoarece spune ca banca la care am avut datoria percepe in continuare comisioane si penalitati si ei nu pot spune exact ce suma ar mai fi de achitat si cand o sa se stinga datoria. Executorul nu este din localitatea in care locuiesc eu si foarte greu pot lua legatura cu el. Este normal ca suma care a fost comunicata in adresa de executare silita sa mai acumuleze penalitati si comisioane?
Cel mai recent răspuns: Jurist90 , utilizator 23:01, 16 Octombrie 2015
Atata timp cat titlul executoriu si incuviintarea executarii silite permit aplicarea de dobanzi si penalitati, atunci, da , este normal.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Credit restant bikiriki bikiriki Buna ziua, Am nevoie de o lamurire in legatura cu urmatoarea situatie: am avut un credit pe care nu l-am mai putut plati o vreme, ajungandu-se la executare ... (vezi toată discuția)
Poprire maryuka maryuka buna ziua, am avut un contract de credit cu o banca, in urma caruia am primit un card cu o suma. am folosit toata suma si deoarece o vreme nu am achitat ... (vezi toată discuția)
Incuviintarea executarii silite iulia2015 iulia2015 buna ziua.Va rog daca ma puteti ajuta cu lamurirea acestei expresii si anume incuviintarea executarii silite si anume cand o onstanta judecatoreasca adminte ... (vezi toată discuția)