avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1078 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Protecţia consumatorului, ... Cum reziliez contractul UPC Business
Discuție deschisă în Protecţia consumatorului, garanţii şi probleme asociate produselor şi serviciilor

Cum reziliez contractul UPC Business

AM internet de la upc .si nu sunt multumit de servicile lor am doar 2 luni de contract am in custodie un router de la ei ce crebuie sa fac ,vreau sa-l inapoies dar nu mai pot plati serviciul contractul este pe 24 luni ,iar contractul emnat este de pe 2 .10.2015 ce se intampla dacu nu mai platesc ,in timp ce nu benificiez de servicile lor din sfarsitul primei luni de neplata

Alte discuții în legătură

Reziliere contract internet george4321 george4321 am o mare problema,am un contract la upc business internet si un cablu tv pe persoana fizica ,si acum eu sunt la zi cu factura tv dar cel internet business il ... (vezi toată discuția)
Rezilierea unilaterala a contractului upc doruv2010 doruv2010 Buna ziua Am incheiat un contract cu UPC in mai 2009, pentru o perioada de un an. In cartierul in care locuiesc, ca operator similari, pentru servicii de ... (vezi toată discuția)
Clauza abuziva contract upc c1pri c1pri Buna ziua, In ianuarie 2018 am vandut apartamentul unde locuiam. Noul proprietar m-a rugat sa nu reziliez contractul existent de internet si tv cu UPC de la ... (vezi toată discuția)