avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 476 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Protecţia consumatorului, ... nelivrare bunuri
Discuție deschisă în Protecţia consumatorului, garanţii şi probleme asociate produselor şi serviciilor

nelivrare bunuri

In luna mai a acestui an am achitat la o firma avansul de 50% pentru executarea unor usi de interior. La acea data mi s-a comunicat ca va dura cam o luna . Nici pina acum nu au fost executate , au fost montate citeva tocuri si in rest ma tot amina de pe o zi pe alta. Raspunde tot mai greu la telefon si atunci doar promisiuni,
Va rog sa-mi spuneti care sunt procedurile legale care trebuie sa le urmez pentru a recupera banii.Mentionez ca am doar factura de avans si ordinul de plata.
Cel mai recent răspuns: legalmgm , utilizator 12:23, 17 Octombrie 2015
Contactati cat mai curand un avocat si demarati procedurile pre-judiciare - notificari/somatii, etc. Am mai intalnit cazuri din acestea si sper sa nu fiti tepuit. Mult succes!
Cititi cu atentie contractul semnat cu prestatorul de servicii.
Faceti urgent o "Notificare si Somatie" pe care o transmiteti la sediul social al furnizorului prin Scrisoare cu valoare cu confirmare de primire si Nota de inventar.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Evacuare chirias societate comerciala rau platnica Olandez Olandez Am urmatoarea problema daca ma poate ajuta cineva cu un sfat juridic din experienta profesionala,sunt persoana fizica si am inchiriat unei societati comerciale ... (vezi toată discuția)
Reziliere contract prestari servicii ionelion ionelion Buna ziua, Am urmatoarea problema: Am facut contract cu un restaurant pentru un eveniment. Deoarece ii consider neseriosi as dori sa renunt la acest ... (vezi toată discuția)
Colaborare firme, neplata facturilor antonio1 antonio1 Buna, sa fiu cat se poate de scurt. Daca s-a semnat un contract de colaborare prestari servicii, din neglijenta fara comision de penalizare, iar ... (vezi toată discuția)