avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 396 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... TRECEREA DE LA O TREAPTA LA ALTA - SISTEM BUGETAR
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

TRECEREA DE LA O TREAPTA LA ALTA - SISTEM BUGETAR

Buna ziua,

Lucrez intr-o institutie bugetara...trecerea de la o treapta de salarizare la alta, se face o data la 3 ani, in functie de evaluarea anuala, prin sustinerea unui examen.
Dupa promovarea examenului, aceasta situatie s-a reflectat in salariu abia peste 2 sau 3 luni intrucat nu erau bani in buget...cu alte cuvinte desi am dat examenul in mai, de abia in luna august mi s-a marit salariu...INSA NU AM PRIMIT banii si pentru luna iunie respectiv iulie. Intrebarea mea este: pentru luna iunie si iulie nu primesc banii retroactiv (marirea) ? Multumesc.
Cel mai recent răspuns: ggasokaa , utilizator 10:14, 20 Octombrie 2015
Decizie de stabilire a salariului dupa examen, ati primit?
Nu...de abia in momentul in care s-a marit salariu - august. Desi examenul l-am dat in luna mai, decizia mi s-a dat cu luna august.
Cand ati primit decizia trebuia sa o contestati, in termenul prevazut de lege .
Multumesc frumos pentru informatii.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Reintegire salariu geany74 geany74 Buna ziua ! Pe scurt va prezint situatia mea: in anul 2008 luna august am plecat in concediul de crestere a copilului,fiind angajata in sitemul medical de ... (vezi toată discuția)
Salariu nemajorat cu 8% deoarece salariul de baza este sub salariul minim pe economie Boggyct Boggyct Buna ziua, Am decis sa va scriu si aici deoarece sunt nelamurit in ceea ce priveste drepturile salariale cuvenite si consider ca acesta nu ar fi calculat ... (vezi toată discuția)
Promovare in treapta functionari publici msz msz BUna, am o problema legata de promovarea in treapta a functionarilor publici. Sunt incadrat consilier juridic grad asistent treapta 3. in data de 1 August 2008 ... (vezi toată discuția)