avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 707 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Dezbatere mostenire
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Dezbatere mostenire

Buna ziua . Supun atentiei dumneavoastra urmatoarea situatie . Bunicii mei au avut 4 copii dupa cum urmeaza : un baiat decedat in anul 1987 , divortat la momentul acela dar cu o fiica pe numele lui , mama mea ( cea mai mare dintre frati ) decedata acum 7 ani ( casatorita si cu 2 copii ) , toti in viata in acest moment , o alta fiica decedata si ea acum cca 2 luni ( casatorita cu sotul in viata in acest moment ) dar fara copii si o a patra fiica , in viata in acest moment , necasatorita dar cu 3 copii. Toate actele de proprietate ale bunicilor ( ambii decedati) sunt in original la mine ( fiul celei mai mari dintre fiice ): titluri de proprietate pe pamant , acte proprietate case etc. Imi poate spune cineva care sunt cotele ce revin fiecaruia dintre noi la momentul acesta si daca singura fiica in viata poate demara vreo procedura avand in vedere ca toate actele sunt in posesia mea ? Va multumesc foarte mult si voi raspunde cum mare drag oricaror intrebari din partea dumneavoastra. Va multumesc .
Cel mai recent răspuns: Victor76 , utilizator 09:25, 20 Octombrie 2015
~ Conținut șters la cerere ~
Buna ziua si multumesc foarte mult pentru primul raspuns venit ! Nu aceasta era ideea..."sa nu dau drumul la acte "...si eu imi doresc dezbaterea dar vreau sa fie facuta in conditii normale si legale. Nu mi-ati spus si va rog sa o faceti ...care sunt cotele in aceasta dezbatere ca sa stiu daca se merita sa investesc ceva inainte !
Va multumesc !

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Mostenire !!! ContSters110753 ContSters110753 Buna seara !!! Un sfat..un ajutor daca se poate !!! :( Eu locuiesc in casa bunicilor (decedati) din partea mamei....bunicii au avut 4 copii in viata ... (vezi toată discuția)
Mostenire Silviupopor Silviupopor Buna ziua , va rog sa ma lamuriti cu urmatoarea nelamurile: am un copil (19 ani) iar sotia a decedat . mama sotiei(soacra) este vaduva si mai are o fiica in ... (vezi toată discuția)
Succesiune bunici julia_itl julia_itl Buna ziua , Bunici si parintii ,si o matusa sunt decedati ,m-am hotarat sa incep succesiune pt bunirile bunicilor ,in conditiile in care o singura ... (vezi toată discuția)