avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 593 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul familiei sau probleme ... familiale
Discuție deschisă în Dreptul familiei sau probleme juridice de familie

familiale

a plecat sotia de acasa cu majoritatea actelor inclusiv cartificatul de casatorie pe care nu vrea sa-l dea pentru a-l prezenta la evidenta populatiei fiindu-i expirat buletinul.....ce este de facut intr-o astfel de situatie?
Cel mai recent răspuns: valentina50 , utilizator 18:19, 18 Octombrie 2015
Puteți cere un duplicat de la starea civilă.
imi trebuie buletinul.......nu il mai am !!
fara buletin nu ma ia nimeni in seama la starea civila......
Puteți solicita eliberarea unui alt buletin.
Puteti formula plangere prealabila la politie ptr.infractiunea de furt prevazuta si pedepsita de art.228 NCP,impacarea partilor inlatura raspunderea penala.

Alte discuții în legătură

Divort - certificat de casatorie claudiabv claudiabv Buna ziua , Vreau sa depun actele de divort , iar certificatul de casatorie in original este la sot si nu vrea sa mi-l dea . Va rog sa-mi spuneti ce pot sa ... (vezi toată discuția)
Probleme cu terenul marincas2003 marincas2003 Detin 6 hectare de teren, pe care de trei ani, il lucreaza o societate comerciala, fara acte. Anul acesta, a fost semanat cu grau, iar eu l-am recoltat fara ca ... (vezi toată discuția)
Furt intre soti midax42 midax42 buna ziua, si la multi ani ! am mai pus aceasta intrebare si nu stiu unde gasesc raspunsul , Sunt invinuit de sotie in urma plecarii mele inopinante de acasa ... (vezi toată discuția)