avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 398 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Mostenire apartament
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Mostenire apartament

Buna seara,am si eu o intrebare.Am vandut un apart si cu banii rezultati la care am adaugat o suma consistenta am luat altul.Apart vandut era al meu,al fratelui si al tatalui nostru.In viitorul apart va locui tatal,dar eu am pus multi bani si s-a decis sa pun apart doar pe mine.Dupa decesul tatalui va trebui sa-mi despagubesc fratele?Pot sa o fac si acum legal,la notar pt ca el sa nu aiba pretentii sa stea alaturi de tatal nostru in apart.Mentionez inca o data ca apart nou este doar pe numele meu.Multumesc

Alte discuții în legătură

Anulare contract vanzare-cumparare cu uzufruct viager laura_john laura_john Buna ziua ...as dori si eu o solutie la o problema....daca exista...acum 5 ani tatal meu a vandut apartamentul sau si al mamei mie si fratelui meu cu clauza de ... (vezi toată discuția)
Divort si partaj? diana_vl diana_vl Buna ziua.Intre parintii mei exista posibilitatea aparitiei divortului(partea masculina-dictator cu fam).Ei au cumparat in rate un ap.cu 3 camere,intrand in ... (vezi toată discuția)
Buna ziua. am niste intrebari: 1. doi frati, poate unul din ei ... Typhon Typhon Buna ziua. Am niste intrebari: 1. Doi frati, poate unul din ei sa renunte la dreptul sau de proprietate in favoarea celuilalt, in ceea ce priveste casa ... (vezi toată discuția)