avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 417 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Şomaj, concediu creştere copil, ... Pot beneficia de somaj daca am lucrat in strainatate?
Discuție deschisă în Şomaj, concediu creştere copil, asigurări sociale şi asistenţă socială

Pot beneficia de somaj daca am lucrat in strainatate?

Salutare, am lucrat in Anglia cate 6-7 luni pe an, in ultimii 8 ani.In Romania nu am lucrat cu carte de munca, decat cu contract, cateva luni inainte de plecarea in Anglia.Acum m-am intors in tara si intentionez sa raman.Pot beneficia de somaj in baza formularului U1 sau ce alta solutie pot gasi?multumesc.
Cel mai recent răspuns: legalmgm , utilizator 08:29, 19 Octombrie 2015
Informatii si raspunsuri pe:
[ link extern ]

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Somaj, asigurari sociale si indemnizatie de crestera a copilului gabriela1908 gabriela1908 Buna ziua, Am lucrat in Regatul Unit cu contract pe perioada determinata 6-7luni/an in ultimii 7ani.in luna octombrie 2015 am terminat contractul si am ... (vezi toată discuția)
Somaj: 10 luni lucrate in tara si 5 in strainatate oitaalina oitaalina Buna ziua,as dori sa va intreb daca pot face ceva in situatia in care in ultimi 2 ani am lucrat 10 luni in romania iar 5 luni in Anglia cu contract in ... (vezi toată discuția)
Formularul u1 stefania_pantea stefania_pantea Buna seara, am aflat de la colegii de munca de alta nationalitate ca ei beneficiaza de somaj prin obtinerea formularului u1. As dori sa stiu daca este adevarat ... (vezi toată discuția)