avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 776 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Asociaţii de proprietari / ... asociatia de proprietari
Discuție deschisă în Asociaţii de proprietari / locatari

asociatia de proprietari

buna ziua ! am o mica mare problema pe care sper ca impreuna cu dv sa o pot lamurii.luna trecuta am fost trecut cu 6 persoane la intretinere,real locuiesc 3.unde ma pot adresa sa lamuresc aceasta problema pt ca nu vor sa repare greseala ?! va multumesc !
Cel mai recent răspuns: CLAUDIU LASCOSCHI , Avocat 16:38, 20 Iulie 2009
Cred ca o administratora care sustine ca "poate" pune pierderi de 8 mc de apa / persoana (exagerare din cale-afara), nu va va recalcula intretinerea niciodata. Intrebati-o despre actul normativ din care a citat chestia cu 8 mc si n-o lasati pana nu va va raspunde. Ca pierderi sunt asta e adevarat, dar ce spune ea e ceva din cale-afara. Sunt administrator si stiu despre ce vorbesc.
felix34 a scris:

domnule lascosschi ... ati citit cu atentie legea 230/2007 ? acolo se prevad 10 zile pentru contestarea pentru luna respectiva. la urmatoarea lista nu se contesta decit lista proaspat afisata, nu cea anterioara. in cazul in care situatia nu se mai repeta, ce sa mai conteste ???

Eu la asta ma si refeream.La noua lista si la contestatie.

Privind insa situatia si din alt punct de vedere s-ar putea considera ca in acest caz ar putea fi vorba de o imbogatire fara justa cauza a asociatiei.
Deci, in opinia mea, nu ar fi inadmisibila o astfel de actiune in justitie.Chiar daca exista o lege speciala.;)

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Pierderi apa calda si rece Silvius_ Silvius_ Buna ziua, am consumat 1 mc de apa calda pe luna pentru ca nu am locuit in apartament (nu am declarat ca nu locuiesc), am declarat cat am consumat si am ... (vezi toată discuția)
Intretinere "umflata" Dessire Dessire Buna ziua, Sunt cirias de 3 luni,locuiesc intr-o garsoniera in Bucuresti si am observat ca Administratora blocului a incarcat intretinerea fata de luna ... (vezi toată discuția)
Probleme cu administratorul de bloc.... ANTONIA_B ANTONIA_B Buna ziua! Am o rugaminte mare la dv si as vrea sa ma puteti sfatui ce ar trebui sa fac cu intretinrea de la apartam meu ca eu refuz sa platesc ce nu am ... (vezi toată discuția)