avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 492 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Procedura în faţa instanţei ... cereri cu valoare redusa - procedura europeana
Discuție deschisă în Procedura în faţa instanţei civile - reguli, acte, termene, căi de atac

cereri cu valoare redusa - procedura europeana

Buna ziua,

a fost introdusa o cerere cu valoare redusa, conform procedurilor europene din Regulamentul CE nr. 861/2007 la adresa societatii. Este suficient sa trimit raspunsul la formularul respectiv? Banuiesc ca tine loc de intampinare.

Multumesc

Alte discuții în legătură

Termene ContSters53977 ContSters53977 Buna ziua, as dori sa stiu la ce se refera dpdv juridic precizarea: \"[b]Aceste documente se transmit în termen de 14 zile de la [u]primirea[/u] ... (vezi toată discuția)
Recuperare debit firma din grecia miha33 miha33 Buna ziua, sunt de la o firma de intermediere in transporturi. acum cateva luni am efectuat transporturi pentru o firma din Grecia si acum intarzie nepermis de ... (vezi toată discuția)
Cerere de valoare redusa (parat decedat) LauraDorel LauraDorel Buna ziua, Rog suport in privinta unei situatii. Mama mea avea un credit bancar, cu valoare sub 10.000 lei. Ea a decedat acum cateva luni, societatea de ... (vezi toată discuția)