avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 892 soluții astăzi

Marți, 4 martie, are loc evenimentul: Politica privind prevenirea hărțuirii la locul de muncă - De la concept la implementare practică. Participă →

Forum Discuţii juridice Probleme juridice în afaceri - ... recuperare debit firma din Grecia
Discuție deschisă în Probleme juridice în afaceri - contracte între profesionişti

recuperare debit firma din Grecia

Buna ziua, sunt de la o firma de intermediere in transporturi. acum cateva luni am efectuat transporturi pentru o firma din Grecia si acum intarzie nepermis de mult cu platile catre societatea noastra. Va rog sa ne sfatuiti cum putem sa actionam pentru a ne recupera debitul de la acesata firma. Multumim
Cel mai recent răspuns: miha33 , utilizator 10:40, 1 Octombrie 2009
Le puteti trimite notificari , sub forma scrisa prin care le solicitati sa va faca plata pentru inceput. daca nu doresc , se poate merge pe cale judecatoreasca.
Mult succesc ,
Le-am trimis notificari dar nici un rezultat. Este mai bine sa angajam un avocat din Romania sau din Grecia?
Daca debitul nu depaseste 2000 euro va recomand sa studiati Regulamentul CE 861/2007 de stabilire a unei proceduri europene cu privire la cererile cu valoare redusă.

Problema este ca suma depaseste cu mult 2000 euro.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Curtea mi-a cerut să completez si/sau sa modific sectiuni din formularul de cerere Adevar1 Adevar1 Curtea mi-a comunicat formularul B : \"următoarele sectiuni ale formularului de cerere trebuie completate si/sau rectificate după cum urmeaza: VA PUNEM ... (vezi toată discuția)
Rau-platnici din ue Katiusha Katiusha Ma poate ajuta cineva cu un sfat juridic? Lucrez la o societate ce are ca obiect de activitate TRANSPORT INTERNATIONAL DE MARFURI. Avem ff multi clienti ... (vezi toată discuția)
Anulare abuziva rezervare hotel dan_33 dan_33 Ma aflu in urmatoarea situatie: In luna iunie am facut o rezervare pentru un hotel din Grecia prin intermediul site-ului Booking.com, site de intermedieri ... (vezi toată discuția)