avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 431 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul familiei sau probleme ... sotul meu este iranian .vreau sa divortez
Discuție deschisă în Dreptul familiei sau probleme juridice de familie

sotul meu este iranian .vreau sa divortez

Buna ziua.
Ultima modificare: Luni, 20 Iulie 2009
ana maria_s, utilizator
Cel mai recent răspuns: adqika , utilizator 21:37, 6 Februarie 2012
avocat_lascoschi@yahoo.com a scris:

TamaraL a scris:

Ana Maria,
Daca divortezi, judecatorul poate hotara asupra desfacerii casatoriei ..pentru retragere avizei de sedere este alta procedura..

In privinta raului pe care consideri ca ti l-a facut, mai bine respira adanc si lasa-l sa treaca ..nu cred ca vrei sa iti ocupi timpul cu sesizari pentru a- l deporta pe fostul tau sot ..sau poate ma insel .

Si eu zic la fel.
Nu va pierdeti timpul cu lucruri inutile.
Expulzarea va fi doar o chestiune de timp a statului roman.Aceasta daca nu se va recasatori din nou.

buna ziua,

citind discutia anterioara, pentru cetatean strain non UE, dupa divortul de sotie (cetatean roman), permisul de sedere pentru reintregirea familiei (valabil 5 ani) va fi anulat? cetateanul strain se poate recasatori si obtine din nou permis de sedere sau procedurile sunt ingreunate datorita divortului pronuntat? va multumesc!

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Nif cetatean strain gabryela212000 gabryela212000 Buna ziua! Sotul este cetatean Iranian, are permis de sedere, drept familial. Cont la o banca, l-au sunat sa actualizeze datele, sa duca NIF. Nu realizeaza ... (vezi toată discuția)
Permis de sedere in ro Damla Damla Buna ziua, Va rog sa ma ajutati cu urmatoarea problema. Am avut o relatie cu cetatean turc in urma careia am un copil. Copilul este recunoscut de tatal ... (vezi toată discuția)
Permis de sedere in ro pentru cetateni turci marinelacotta marinelacotta Am rugamintea daca imi puteti spune care sunt actele necesare pentru obtinerea permisului de sedere in Romania pentru niste cetateni turci care detin viza tip ... (vezi toată discuția)