avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1872 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Paşapoarte, cărţi de ... Primul buletin
Discuție deschisă în Paşapoarte, cărţi de identitate, acte de stare civilă - formalităţi, obţinere, probleme

Primul buletin

Baiatul a facut 14 ani pe 15 august si nu am putut sa ii facem buletinul deoarece de la evidenta populatie ne-a cerut o procura de la mama lui (ea are tutela) ca este de acord cu adresa mea. Vreau sa precizez ca baiatul este la mine de 3 ani si aici este la scoala. Cum pot sa ii facem buletinul ca ea nu este de acord sa faca procura respectiva si este plecata din tara

Alte discuții în legătură

Primul buletin minor daca este plecata mama care are custodia IVANOVM IVANOVM In luna august baiatul meu a facut 14 ani si nu am putut sa ii fac buletinul nici acum ca mama lui este plecata din tara, ea are custodia si nu a vrut sa ne ... (vezi toată discuția)
Carte identitate- imi trebuie procura in acest caz? viarelly viarelly buna ziua,am o problema ,am fost azi sa fac buletin copilului carea facut 14 ani,,,in 2007 bunicul a facut vanzare-cumparare mie cu drept de abitatie el si ... (vezi toată discuția)
Cum pot face buletinul baiatului in lipsa mamei IvAndrei IvAndrei Am si eu o alta problema, in august baiatul implineste 14 ani si trebuie sa ii fac buletinul, el este in custodia fostei sotii dar sta la mine de aproape un an ... (vezi toată discuția)