avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 658 soluții astăzi

Joi, 6 februarie, are loc evenimentul: AI Act: De la reglementare la implementare - Ghid practic de conformare pentru companii. Participă →

Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... Preaviz
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

Preaviz

Am primit notificarea de preaviz pe data de 15 octombrie urmand ca de la aceasta data sa isi produca efectele.Intrebarea mea este:daca punctul de lucru s-a inchis pe 24 septembrie,pe aceasta perioada 24 sept-15 oct se mai primeste salariu?
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 15:52, 19 Octombrie 2015
~ Conținut șters la cerere ~
In perioada 24 sept-15 oct cum figurati ?
Pentru aceasta perioada nu am primit nici o notificare si nici nu am semnat nimic,deci cred ca CIM este valabil,adica nu cred sa-l fi suspendat sau ceva de genul asta pentru ca ar fi trebuit sa ma anunte,nu?
Ar trebui sa va anunte daca vi s-a suspendat sau nu c.i.m. , pentru un anumit motiv.

In mod normal, nu trebuie sa aveti nicio problema cu palat salariului .. insa verificati sa nu fiti pontat in CFP .

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Absente nemotivate Vali12 Vali12 Am lucrat in cadrul unei societati in perioada iulie 2014 - martie 2015 cu CIM pe perioada nederminata. Dupa incetarea CIM cu acordul partilor, am solicitat ... (vezi toată discuția)
Demisie-art 81 pct 8 liveomars liveomars La insistentele angajatorului( nu mi-a dat salariul la timp,a chemat politia la serviciu si m-a dat afara din cladire) mi-am dat demisia cu art 81 pct 8 cu ... (vezi toată discuția)
Demisie iura1729 iura1729 Buna ziua! As dori sa stiu cum trebuie sa procedez in conditiile in care incepand cu data de 28 octombrie 2011 vreau sa inchei relatiile de serviciu cu firma ... (vezi toată discuția)