avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 319 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept penal - probleme serioase cu ... Politist cu grad fals sau ne-politist care se da ...
Discuție deschisă în Drept penal - probleme serioase cu dreptul

Politist cu grad fals sau ne-politist care se da politist implicat in santaj.

Ce urmeaza sa se intample cu un politist care isi declara un grad fals ("colonel de politie !!!???") pt. a te intimida incercand sa te santajeze ?
Dar cu o persoana ne-politist care se declara ca mai sus in aceeasi situatie ?
Incotro trebuie sa o apuc - politie, parchet, dna ? - avand deja dovada santajului (inregistrari audio) si a hartuirii.
Momentan, dandu-si seama ca l-am inregistrat, s-a potolit, dar nu sunt sigur ca se va opri definitiv.
Cel mai recent răspuns: liamic43 , utilizator 08:06, 20 Octombrie 2015
Nu este vorba de corupție în această situație(vedeți în dicționarul juridic ce înseamnă) ci este vorba de infracțiunea denumită UZURPARE DE CALITĂȚI OFICIALE- art. 258NCP, care este o infracțiune contra autorității . A se vedea alin 3 a art.258 NCP dacă situația pe care o descrieți o și puteți dovedi. O plângere penală, adresată Parchetului de pe lângă judecătoria de care aparțineți cu descrierea faptelor și probarea afirmațiilor

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Pot să dau în judecată pe cineva care mă șantajează cu poze intime? menționez că nu știu cine este hackerul Pika2000 Pika2000 Sunt urmarita de o persoana care zice ca imi este vecin,mi-a spart toate chaturile wup si mess.Cum o pot opri? (vezi toată discuția)
Poate stie cineva legislatia privind infractiunile de coruptie,cu fonduri apia ? cornaca cornaca Un proprietar de teren agricol suprafata de 4 ha. Incheie un contrac de arenda cu o societate comerciala Panait srl, pentru o suprafata de 1,50 ha din cele 4 ... (vezi toată discuția)
Atributii ofiter de politie la constatarea unei fapte de coruptie- atributii procuror judecatorie la constatarea unei fapte de coruptie telecomanda telecomanda Care sunt atributiile unui ofiter politist din cadrul unei politii municipale atunci cand constata ca intr-un simplu dosar de tulburare de posesie teren ... (vezi toată discuția)