avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 711 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... 2 norme intregi la 2 angajatori diferiti
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

2 norme intregi la 2 angajatori diferiti

Buna seara,

Am un prieten care ar dori sa stie daca are posibilitatea de a fi angajat cu 2 norme intregi la 2 angajatori diferiti pentru functiile de consilier juridic si respectiv casier. Nu se descurca doar cu salariu de consilier juridic si a mai gasit un job de casier. Nu a cerut inca informatii la Inspectoratul Teriorial de Munca...
Daca imi puteti da cateva articole din codul muncii cu privire la dreptul de munca referitor la cele mentionate mai sus...

Multumesc
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 19:16, 18 Ianuarie 2016
Raspunsul il va primi in termen de 30 de zile de la depunerea adresei.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Incompatibilitati consilier juridic antisocial charm antisocial charm Buna! Va rog sa ma lamuriti si pe mine in urmatoarea problema: Conform Statutului cons.jr. profesia de consilier juridic este incompatibila cu alte profesii ... (vezi toată discuția)
Consilier juridic incompatibilitate profesie ella3000 ella3000 Va rog frumos sa-mi spuneti daca un consilier juridic angajat cu CIM la o societate poate fi angajat part -time ca si casier la un super-market. (deci alt ... (vezi toată discuția)
Doua contracte de munca Grigore Carmen Grigore Carmen Intrebarea mea pentru dumneavoastra este daca pot avea doua locuri de munca in acelasi timp, respectiv invatatoare si consilier juridic cu statut de personal ... (vezi toată discuția)