avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 954 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept penal - probleme serioase cu ... Model de Plangere
Discuție deschisă în Drept penal - probleme serioase cu dreptul

Model de Plangere

Va rog sa ma ajutati sa formulez o plangere pentru infractiunile de Violare de domiciliu cu violenta fizica (impingere) injurii , amenințări cu securea si furca , distrugere gardului imprejmuitor si a unor pomi fructiferi , precum si modalitatea de a cere despagubiri pentru pagubele produse.
Mentionez ca au participat mai multe persoane , si care au refuzat sa paraseasca proprietatea ( gradina) imprejmuita.
Va multumesc.
Cel mai recent răspuns: prvasilealexa , utilizator 23:27, 19 Octombrie 2015
~ Conținut șters la cerere ~
Vă mulțumesc !

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Masuri ninelmihaila ninelmihaila ce pot sa fac impotriva unor vecini care imi rup sistematic gardul sa bage caii in gradina? (vezi toată discuția)
Violare de proprietate AD8AN AD8AN Vecinul ne a solicitat sa facem o declaratie la notarit ,prin care sa ne exprimam acordul in ceea ce priveste inlocuirea de catre el,pe cheltuiala lui,fara ... (vezi toată discuția)
Situație disperata, fara ajutorul politiei hellboy87 hellboy87 Imi puteti spune va rog cum pot proceda legal in situația următoare: Socrii mei au probleme foarte grave cu vecinii din fața casei, au fost reclamați ... (vezi toată discuția)