avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 676 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Recuperări de creanţe, datorii, ... stres din partea firmei de recuperari
Discuție deschisă în Recuperări de creanţe, datorii, Probleme cu băncile

stres din partea firmei de recuperari

Am avut un imprumut de la provident cu patru ani in urma si acum primesc avertismente de la firma de recuperari. suma este de 658.00 lei asa scrie in scrisoare. Cat timp am asteptat sa vina cineva de provident la mine sa recupereze suma, fiind rate saptamanale, nu a venit nici un reprezentant provident. Acum vine firma de recuperari si ma ameninta.Suma luata in imprumut de la provident a fost platita, deoarece dobanda a fost foart mare.

Alte discuții în legătură

Imprumut la provident cirotic cirotic Am facut un imprumut la provident in valoare de 500 lei si trebuia sa dau inapoi 840,31 lei dar sa vina acasa agentul sa ia rata . Dupa 4 rate platite agentul ... (vezi toată discuția)
Provident Dan Belea Dan Belea Am un imprumut la provident pe care nu l-am mai platit de peste 1 an. Mentionez ca am fost sunat de cineva de la ei acum vreo 6 luni si mi-au spus ca trebuie ... (vezi toată discuția)
Divort fara partaj. in 2015-2016 am avut divortul de sotul meu. ... RoxanaRRR RoxanaRRR Divort fara partaj. In 2015-2016 am avut divortul de sotul meu. In timpul casatoriei a luat fara stirea mea un credit provident ca sa isi cumpere haine de ... (vezi toată discuția)